tiistai 7. kesäkuuta 2011

Minkä kirjan lukisit riippukeinussa hellepäivänä?

Päivi Brink kirjoittaa:

Huh hellettä! Kerro tuonne kommenttikenttään, minkä kirjan sinä ottaisit rannalle tai riippumattoon lomalukemiseksi!

Minä ottaisin Zadie Smithin esseekokoelman Changing my mind, jossa Smith kertoo matkoistaan, lukemistaan kirjoista ja muista mietteistään. Kirja odottaa yöpöydälläni, mutta en ole vielä aloittanut. Täällä siitä kerrotaan lisää:
http://literati.net/ZSmith/zadie-smith-books.htm

Kerron sitten, kun olen lukenut, minkälainen se oli, ja sopiko se lomalukemiseksi.

4 kommenttia:

 1. Toivon ehtiväni viimein lukemaan Leonid Tsypkinin romaanin Kesä Baden-Badenissa, joka on odottanut hyllyssäni jo muutaman vuoden.

  Kesääni kuuluvat myös nostalgiset nuortenkirjat, joko ensi kertaa tai uudelleen luettuina. Tänä kesänä aion lukea Marjatta Kurenniemen nuortenromaanin Kesälintu, ja lapsille luen ääneen Onnelia ja Annelia.

  Kesäisiä runoja luen Hellaakoskelta ja Mustapäältä.

  VastaaPoista
 2. Mark Kuntzin Viimeinen tupakkamies. Helteellä sopivan hyytävä tunnelma joka mielessä. Ei vähiten yksilönvapauden kaventumisen suhteen nyky-Euroopassa. Riippumatossa voi myös helposti kokeilla, miltä tuntuu, kun seurana on vain omat ajatukset ja (hupeneva) tupakka-aski.

  VastaaPoista
 3. Mikä tahansa novellikokoelma sopii puutarhalukemiseksi kesällä. Nyt otan mukaani Martti Joenpolven novellikilpailussa memstyneiden kirjoittajien novellikokoelman Novellit 2011.

  VastaaPoista
 4. Gummeruksen tiedotteesta lukuvinkki:
  "Erotica-sarjan kolmannen osan päätähtenä on kiihkeä Angelika, joka on tullut tutuksi Gummeruksen aiemmista eroottisista novellikokoelmista. Naamiohuvit tarjoilee estottomia lemmenleikkejä, kun Angelika saa kutsun markiisittaren hekumallisiin orgioihin. Luvassa on ylenpalttista juhlintaa ja väreileviä nautintoja, joista aistikas Angelika ottaa kaiken irti."

  VastaaPoista